Committ Legal is arbeidsrecht-specialist voor ambitieuze ondernemers en HR-professionals: als advocaat, strategisch sparring-partner en opleider.

 

Oplossen en ontzorgen / Advocaat

Wij houden van arbeidsrechtelijke oplossingen en het overnemen van jouw uitdagingen: we hebben graag dat jij je een stuk lichter voelt na een telefoontje aan ons, wetende dat de zaak in goede handen is en proactief wordt opgepakt. Wij leveren geen technische documenten, maar 'hands-on' oplossingen in heldere taal. Committ Legal staat naast je als ondernemer. We gaan voor langdurige relaties en ontnemen je alle arbeidsrechtelijke uitdagingen en vraagstukken.

 

Strategisch Sparringpartner / Consultancy

Als betrokken partner kijken wij verder en denken graag mee over hoe we het succes van jouw onderneming kunnen vergroten. Committ Legal draagt bij aan de inrichting en professionalisering van al jouw arbeidsrechtelijke processen en vraagstukken: Legal supports business!

 

Opleiden / Academy

In de Committ Legal Academy bieden wij je alle kennis, praktische tools en inzichten die jij nodig hebt om jouw arbeidsrechtelijke kennis next level te brengen, zodat jij professionaliseringsslagen kunt maken, die passen bij de groeiambitie van jouw organisatie.