Wij zijn specialist in arbeidsrecht: advocaat, strategisch sparring partner en opleider voor ondernemers en HR-professionals. Met 18+ jaar ervaring in de advocatuur zijn wij sterk in arbeidsrechtelijke oplossingen en als geen ander in staat om als onderhandelaar helder en met impact de belangen van de werkgever te behartigen. 

 

Onze kracht:

 

Strategisch

Personeel is een van de bepalende factoren voor het succes en de vooruitgang van je onderneming. Snel kunnen opschalen of juist downsizen, voldoende wendbaarheid en flexibiliteit, werkondernemerschap en vooruitdenken. Kernwoorden voor een onderneming met een HR strategie waar goed over nagedacht is. 

 

Day-to-day

Of het nu gaat om acute issues, op staande voet ontslag, het opstellen van arbeidsovereenkomsten of advies bij re-integratie. Het is van belang om een partner te hebben die jouw organisatie door en door kent. Op deze manier ben je slagvaardig en kun je direct tot de kern komen.

 

Sparringpartner

Het is van belang dat je weet dat HR in control is en altijd terug kan vallen op een specialistisch sparringpartner. Een partner die ze 24/7 kunnen raadplegen voor alle vragen van klein tot groot. Hier hebben wij Committ Legal direct voor gemaakt. Altijd in control en up to date.

 

Wil je meer informatie over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? We komen graag een keer vrijblijvend kennismaken.