Wollig, saai en onbegrijpelijk arbeidsrecht: bij de Committ Legal Academy doen we het anders: wij stellen jouw concrete problemen centraal. Vanuit echte zaken en situaties - waaronder bijvoorbeeld de door jou zo gevreesde hoofdpijndossiers voor werkgevers- bieden we jou up-to-date praktische tools, arbeidsrechtelijke kennis en inzichten die jij direct kunt toepassen.

 

En daarin gaan we nog een stapje verder: wij zien het arbeidsrecht niet als het enige tool om problemen op te lossen, maar ook de onderhandelingstechnieken en skills als een belangrijk en onmisbare factor in een geslaagde conflictoplossing. Met 20+ ervaring in arbeidsrechtelijke praktijk weten wij wat werkt en wat niet. Die ‘practice-based’ lessen krijg je ook mee.

 

Natuurlijk geven wij jou de laatste actualiteiten op het gebied van relevante wet- en regelgeving, de stand van zaken in de rechtspraak, en uitgebrachte relevante literatuur. Wij zijn niet voor niets een advocatenkantoor, maar wél eentje met een blik op werkgevers en in de actiestand.

 

De Committ Legal Academy maakt helder, inzichtelijk en biedt de scherpe vertaalslag van arbeidsrecht uit de boeken naar de werkvloer en de arbeidsrelatie vanuit een werkgeversperspectief, zodat jij als werkgever next level kunt gaan bij het inrichten en en professionaliseren van jouw arbeidsrechtelijke vraagstukken en processen, om optimaal te kunnen groeien.

 

Oplossen, Ontzorgen en Ondernemen: Committ Legal maakt groei mogelijk.

 

 

Momenteel bieden wij de volgende masterclasses en opleidingsdagen aan:

(masterclasses zijn ook in-company te boeken)

MASTERCLASS ziekte & reintegratie

MASTERCLASS  ZIEKTE & REINTEGRATIE

En dan wordt je geconfronteerd met een werknemer die langdurig uitvalt: De kopzorgen die ontstaan bij deze situatie, herkennen wij maar al te goed: zowel vanuit een financieel, als een organisatorisch en mentaa…

Lees meer ›

Workshops

Om je scherp te houden op actuele thema’s hebben we een aantal workshops ontwikkeld die binnen iedere organisatie spelen. Mocht er behoefte zijn aan een specifiek onderwerp kunnen wij deze invullen voor je als open thema. Op deze manier hoef je geen …

Lees meer ›

Dutch labor law & Negotiation Practices in HR

Dutch Labour Law & Negotiation Practices in HR:

Legal management for non-Dutch HR professionals & business managers

 

Goal: To equip HR-management professionals with the knowledge & skills to identify and solve employment law issues

Lees meer ›

Procederen & Adviseren

Het team van Committ Legal richt zich op het brede scala aan expertises binnen het arbeidsrecht. Mr. Sandra Wouters is als advocaat, sparringpartner en strategisch adviseur van werkgevers op o.a. de volgende gebieden:

  • Gedrag, welzijn en verandertr…

Lees meer ›