Grip op uw arbeidszaken? Voorbereid op de WAB? Volg de Masterclass Arbeidsrecht.

Het gevoel dat u onvoldoende grip heeft op de arbeidszaken in uw bedrijf? Sterk gegroeid, maar personeelszaken zijn blijven liggen? Nu is een goed moment om HR beleid naar uw hand te zetten. De Wet Arbeidsmarkt in Balans noodzaakt per januari 2020 om tactische keuzes te maken. Tijd voor de volgende stap in de professionalisering van uw HR team.

Stuur ons een bericht en SCHRIJF U NU IN! 

De combinatie van gedegen kennis en tactiek maakt dat uw HR team proactief kan sturen, in plaats van brandjes blussen. Dat geeft rust in het bedrijf en bespaart kosten. Volg de Masterclass Arbeidsrecht van Committ Legal. Het resultaat? Legal Supports Business.

Wie?
Ervaren arbeidsrecht advocaat, Sandra Wouters, deelt vijftien jaar praktijkervaring in een serie van zes Masterclasses Arbeidsrecht.

Wat?

Dag 1: Contractenrecht

Dag 2: Boeien en binden

Dag 3: Ziekte en reintegratie

Dag 4: Ontslagrecht

Dag 5: Gedrag

Dag 6: Privacy en Legal HR Jaarplan

Voor uitgebreide inhoudelijke cursus informatie per onderdeel, klik hier.

Het resultaat?
Uw HR team ontwikkelt zich tot een volwaardige businesspartner. Met een strategie, gebaseerd op gedegen kennis. Regisseren, in plaats van reageren. Voor mogelijkheden en prijzen, klik hier. Heeft u vragen neem dan graag contact met ons op.

Waar en wanneer?
De Masterclass Arbeidsrecht vindt plaats op dinsdagen van 15.30 tot 19.00 uur in 's-Hertogenbosch. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet.

Committ Legal: dé advocaat voor ondernemers.