Wij geloven in succesvol ondernemerschap en langdurige werkrelaties. Committ Legal faciliteert uw eigen arbeidsrechtspecialist, maar dan buiten de deur. Alles wat we doen staat ten dienste van het succes van uw ondernemerschap. Committ Legal lost op en wint, maar schuift liever in een eerder stadium aan. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen. We brengen u als ondernemer een stap verder: naar een efficiƫnter werkende organisatie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden voor zowel uw personeel als voor u! Gedreven medewerkers en een beter bedrijfsresultaat. Ons credo: Legal Supports Business.

Committ Legal: committed arbeidsrechtspecialist.

Committ in Committ Legal staat voor committed, oftewel betrokken. Betrokkenheid bij uw onderneming en uw situatie is een uitgangspunt van onze samenwerking. Ons doel is het bijdragen aan uw succes op korte, maar liever nog op lange termijn. Strategische juridische jaarplannen, persoonlijke betrokkenheid en prettige contacten maken dat Committ Legal uw ambities kent en weet wat u belangrijk vindt. Op die manier kunnen we snel schakelen, houdt u grip en overzicht en zorgen wij dat u als ondernemer en werkgever in the lead blijft en een stap verder bent dan uw concurrentie.

Ondernemersgerichte arbeidsrechtspecialist met unieke arbeidsmethodiek.

Het voorzien in uw behoeften als ondernemer staat bij ons voorop. Om voeling te houden met ondernemers maakt Committ Legal gebruik van een unieke samenwerking. We werken exclusief samen met een Raad van Advies, bestaande uit ondernemers uit diverse branches. Zij voorzien ons van relevante en branche-specifieke input en cases. En houden ons scherp: waar liggen de behoeften als het aankomt op juridische kwesties? Wat zijn specifieke punten op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht? Hoe kunnen wij onze klanten met onze dienstverlening ook echt verder brengen? Daar kunnen we in onze klantbediening ons voordeel mee doen. En onze klanten profiteren daarvan.