Behoefte aan grip op de gevolgen van Covid-19 op arbeidszaken? Volg de Masterclass Arbeidsrecht.

Het gevoel dat je onvoldoende grip hebt op de arbeidszaken in je bedrijf? Zoekende hoe je het hoofd kunt bieden aan de gevolgen van Covid-19? Hoe vind je een nieuwe weg? Nu is een goed moment om HR beleid naar jouw hand te zetten. Tijd voor de volgende stap in de professionalisering van je HR team.

Stuur ons een bericht en SCHRIJF JE NU IN! 

De combinatie van gedegen kennis en tactiek maakt dat je jouw HR team proactief kan sturen, in plaats van brandjes blussen. Dat geeft rust in het bedrijf en bespaart kosten. Volg de Masterclass Arbeidsrecht van Committ Legal. Het resultaat? Legal Supports Business. 

Wie?
Ervaren arbeidsrecht advocaat, Sandra Wouters, deelt vijftien jaar praktijkervaring in een serie van zes Masterclasses Arbeidsrecht. 

Wat?*

Dag 1: Contractenrecht

Dag 2: Boeien en binden

Dag 3: Ziekte en reintegratie

Dag 4: Ontslagrecht

Dag 5: Gedrag

Dag 6: Privacy en Legal HR Jaarplan

*Voor uitgebreide inhoudelijke cursus informatie per onderdeel, klik hier. Dit betreft een voorbeeld van de Masterclass afgelopen jaar. Gezien de ontwikkelingen omtrent Corona, zal de komende Masterclass toezien op de (mogelijke) gevolgen van Covid-19 op het HR beleid in je onderneming. Committ Legal is je navigator op deze nieuwe weg!

Het resultaat?
Je HR team ontwikkelt zich tot een volwaardige businesspartner. Met een strategie, gebaseerd op gedegen kennis. Regisseren, in plaats van reageren. Voor mogelijkheden en prijzen, klik hier. Heb je vragen neem dan graag contact met ons op.

Waar en wanneer?
De Masterclass Arbeidsrecht vindt plaats op dinsdagen van 15.30 tot 19.00 uur in 's-Hertogenbosch, voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Indien de maatregelen een live meeting niet toelaten, zal de Masterclass online gegeven worden.

Wij zien je inschrijving graag tegemoet.

Committ Legal: dé advocaat voor ondernemers.