MASTERCLASS ARBEIDSRECHT TIJDENS EN NA CORONA

COVID-19 under control: leer hoe je jouw organisatie en medewerkers door deze transitiefase leidt

Wat fijn: eindelijk mag en kan er weer meer. Maar wat betekent dat voor het thuiswerken? Zit jij met jouw medewerkers op 1 lijn als het gaat om het ‘nieuwe normaal’? Hybride werken: welke kaders schept jouw organisatie? En wat zijn de gevolgen van hybride werken voor de manier van leidinggeven en beoordelen? Hoe laat je medewerkers terugkeren, wat communiceer je en welke maatregelen dien je nog in acht te nemen? Wat als medewerkers jouw maatregelen niet naleven? Wat te doen met de opgebouwde verlofstuwmeren? Alle arbeidsrechtelijk in deze transitiefase relevante vragen komen aan bod in de Masterclass arbeidsrecht tijdens en ná corona.

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor HR managers, HR specialisten en ondernemers. We gaan in op concrete situaties en casussen uit de praktijk zodat je weet hoe om te gaan met arbeidsrechtelijke kwesties rondom corona. Zo kun je de organisatie proactief door de naweeën van de pandemie én de transitieperiode sturen.

De Masterclass bestaat uit 7 modules van ieder ongeveer 20 à 30 minuten. De Masterclass ‘Arbeidsrecht tijdens én na corona’ is vanaf nu online te bekijken op www.mrinopleidingen.nl. In 7 modules nemen wij je mee door alle ins- en outs om soepel door deze (hopelijk) laatste fase van corona heen te komen en medewerkers en organisatie voor te bereiden op de periode daarna.

Alle modules kun je los afnemen à € 39,95 of € 45,95 (afhankelijk van de duur van de module), maar wanneer je het totale pakket afneemt betaal je € 295,- én krijg je daarbij een persoonlijk adviesgesprek met mr. Sandra Wouters, waarin je specifieke vragen m.b.t. jouw onderneming kunt stellen. De genoemde bedragen zijn exclusief btw.

De Masterclass ‘Arbeidsrecht tijdens en ná corona’ bestaat uit onderstaande videomodules:

  1. Thuiswerken
  2. Hybride werken
  3. Leidinggeven en beoordelen
  4. Arbobeleid 
  5. Privégedrag 
  6. Wijziging arbeidsvoorwaarden, werk en verlof 
  7. Ziekteverzuim en re-integratie 

 

Maak er een unieke combideal van!
Alle modules + een persoonlijk adviesgesprek met mr. Sandra Wouters van Committ Legal voor maar € 295,- exclusief btw. Wij nemen na afname van het pakket contact op voor het maken van een afspraak voor het adviesgesprek.

Het arbeidsrecht tijdens én na corona wordt uitgelegd tijdens de Masterclass en natuurlijk beschik je over alle links naar de praktisch toepasbare overeenkomsten, checklists, brieven en modellen op www.anderhalvemetervoorhr.nl, een initiatief van Committ Legal.